ElőadóinkTovábbi produkciók

Abaházi Csaba

abahazi_csaba 1989-ben a Sing Sing együttes tagja lett, ahol 10 évig zenélt. Az 1993-ban megjelent albumuk aranylemez lett. Nagy sikereik voltak, külföldre is eljutottak, és bejárták az országot. Az együttes 1999-ben oszlott fel.

1998-ban kezdett el rádiózni. Kezdetben a Rádió 1 hangja volt, de csak pár hónapig, mert aztán a Danubius Rádió műsorvezetője lett a Kívánságműsorban. A Danubiuson futó Hajrá magyarok! című műsora lett az év műsora 2001-ben, ami 2000-ben indult el, ő pedig az év műsorvezetője lett 2002-ben. A Danubiusos kollégákból állt össze a Best Of nevezetű zenekar, amelyben 3 évig énekelt. 2001 júliusában jelent meg Kerozin együttes Halál a Májra! című kislemeze, amelyen vendégszerepelt.

Felesége Gálfi Laura. 2005. március 18-án született meg a fia, Rómeó, 2008 januárjában pedig Demeter. 2008-ban visszatért a zenei pályára, a Danubius Rádió 80 állomásos roadshowjának keretében az Én rádióm című dalt énekelte.

2009-ben lejárt a szerződése a Danubius Rádióval, de időközben a rádió is megszűnt. A Danubius Rádió helyén 2009. november 19-én indult el a Class FM nevű rádióállomás, ahol a Class Kívánságműsor vezetője lett.

Ajánlatkérés:

Név *

Megrendelő szerv (cég) neve

Az Ön mobiltelefonszáma *

Az Ön e-mail címe *

A tervezett rendezvény jellege *

Milyen előadóra/zenekarra, vagy egyéb műsorra kér ajánlatot?

Milyen alternatív előadót/zenekart, vagy egyéb műsort kér ha az első választása foglalt?

Rendezvény helyszíne (Településnév)

Rendezvény időpontja (dátum)*

Műsor kezdete *

Műsor időtartama *

Egyéb fontos megjegyzés

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót: