Alma együttes

Az Alma együttes egy magyar zenekar, amely kifejezetten kisgyermekek és szüleik körében népszerű. A zenekart 1996-ban alapította Buda Gábor és eredetileg felnőtt közönségnek játszottak, megzenésítve többek között József Attila, Radnóti Miklós, Kosztolányi Dezső és más költők verseit. Azonban egy véletlen felkérés kapcsán elkezdtek gyerekeknek zenélni, és az első gyerekkoncertjük nagy sikert aratott. Ezt követően a zenekar inkább a gyerekközönséghez kötődött, és számos népszerű gyerekdaluk született.

Az Alma együttes tagjai gyakran cserélődtek az évek során, de a zenekar továbbra is népszerű és sok kedvelt dalukat adták ki. Legismertebb daluk talán a „Ma van a szülinapom!”, ami a közösségi médiában is nagy népszerűségnek örvend.

Az együttes tagjai között megtalálhatók zenészek, akik különböző hangszereken játszanak, és az évek során a zenekar több albumot is kiadott, melyek mindegyike különböző témákat és stílusokat ölel fel, hogy a gyerekek szórakoztató és tanulságos zenei élményhez jussanak.

Ajánlatkérés:

  Név *

  Megrendelő szerv (cég) neve

  Az Ön mobiltelefonszáma *

  Az Ön e-mail címe *

  A tervezett rendezvény jellege *

  Milyen előadóra/zenekarra, vagy egyéb műsorra kér ajánlatot?

  Milyen alternatív előadót/zenekart, vagy egyéb műsort kér ha az első választása foglalt?

  Rendezvény helyszíne (Településnév)

  Rendezvény időpontja (dátum)*

  Műsor kezdete *

  Műsor időtartama *

  Egyéb fontos megjegyzés

  Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót: