Caramel

541171_465075123533185_1196083860_nMolnár Ferenc „Caramel” Fonogram-díjas magyar énekes. A TV2 Megasztár című tehetségkutató műsorának 2. szériájának győzteseként vált népszerűvé.

2004 őszén beadta a jelentkezési lapját a Megasztár induló 2. szériájába. Caramel már a show elején nagy népszerűségre tett szert a Megasztár-rajongók körében, amiben az is segített, hogy ő volt az egyik, Bartók Eszter mellett, akinek a számát játszották a rádiók. Közben sajnos kiújult a gerincsérve, ezért kevesebbet táncolt.

2005. április 30-án 12 000 ember előtt énekelt a Papp László Arénában. A szavazók Palcsó Tamás ellenében, 60-40% arányban őt hozták ki győztesnek. Caramel amellett, hogy elkészíthette első lemezét, egy lakás és egy autó tulajdonosa is lett. Az eredményhirdetés után elénekelte a slágerré vált Szállok a dallal című számot. A Szállok a dallal című slágerének angol nyelvű feldolgozása Amerikába is kijutott, felkerült Walter Belcher lemezére.

2005-ben jelent meg az első lemeze A döntőkben elhangzott dalok címmel, melyen Caramel a Megasztár döntőiben énekelt legjobb dalai hallhatók.

Még ugyanebben az évben megjelent első önálló albuma Nyugalomterápia címmel, amelyre már több saját dala is felkerült. Az album egy hét alatt aranylemez lett, mára pedig már kétszeres platinalemez. Az albumról két kislemez jelent meg: a Szállok a dallal és a Várt váratlan című dalokból.

A Megasztár 3. szériájában Szabó Eszterrel duettezett. Ezt megelőzően a műsor karácsonyi adásában és végül a fináléban is fellépett.

December 21. és 22-én tartotta első lemezbemutató koncertjét, ahol meghívott vendégként Lerch István, Bartók Eszter és Pápai Joci is jelen voltak.

2006-ban jelent meg második albuma Újrahangolva címmel. Az albumról három kislemez jelent meg: a Mennem kell, a Párórára és a Te vagy aki kell című dalokból. Ez utóbbi dal videoklipje Londonban készült.

2008-ban Caramel a Megasztár negyedik szériájában vendégelőadóként énekelt, először Tóth Lüszivel, majd a fináléban Fekete Dáviddal. Ezután a műsor karácsonyi adásában is énekelt.

2008-ban Caramel új kislemezzel és videoklippel jelentkezett amely a Maradjon így című dalból készült.

2010. március 12-én jelent meg Caramel harmadik önálló albuma, Lélekdonor címmel, amin megtalálhatók a Maradjon így és a Tóth Lüszivel készült A dal nem hagy el című 2008-as dalai.

2011-ben részt vett a Nagy Duett című műsorban. Partnerével, Trokán Nórával megnyerték a vetélkedőt.

2011. december 21-én megjelent 4. önálló lemeze Vízió címmel, melyen 11 új dal hallható az énekestől! Utazást tesz ezen az albumon a rock és rap világában, mely újdonság a dalszerzőtől.

2011. december 29-én tartotta első önálló nagyszabású szuperkoncertjét a Syma csarnokban, melyet évek óta először neki sikerült teljesen megtöltenie.

2011-ben felmerült, hogy a következő évben induló Megasztár 6. szériájának egyik zsűritagja lehet. S mindez azért volt érdekes, hisz a ennek a tehetségkutatónak a 2. szériáját ő maga nyerte meg. De végül nem lett a Megasztár zsűritagja.

A 2012-es Eurovíziós Dalverseny magyar előválogatóján vett részt, ahol a döntőben a legjobb négy között végzett, habár nem Ő vett részt a bakui versenyen.

2012-ben a Megasztár hatodik szériájának fináléjában Szakos Andreával duettezett.

2012-ben elindult Magyarországon is The Voice tehetségkutató műsor, melyben mint mester vett részt.

2012. december 7-én telt házas koncertet adott a Budapest Sportarénában a Kodály Filharmonikusokkal kiegészülve, melyen legnagyobb slágerei hangzottak el szimfonikus formában.

2013-ban a TV2 Süss fel nap! nevezetű kampányának a nagykövete lett. Ehhez a kampányhoz készült el a Süss fel nap! című dala.

2013-ban fellépett Sztárban sztár-ban, ahol először hallhatta a közönség a Süss fel nap! című dalát

2014-ben énekelt Az ének iskolája második évadában, ahol a Süss fel nap! című dalát adta elő Az ének iskolája második évfolyamának diákjaival.

2014. október 31-én megjelent 6. lemeze Epicentrum címmel.

2015-ben Az ének iskolája egyik zsűritagja.

Ajánlatkérés:

  Név *

  Megrendelő szerv (cég) neve

  Az Ön mobiltelefonszáma *

  Az Ön e-mail címe *

  A tervezett rendezvény jellege *

  Milyen előadóra/zenekarra, vagy egyéb műsorra kér ajánlatot?

  Milyen alternatív előadót/zenekart, vagy egyéb műsort kér ha az első választása foglalt?

  Rendezvény helyszíne (Településnév)

  Rendezvény időpontja (dátum)*

  Műsor kezdete *

  Műsor időtartama *

  Egyéb fontos megjegyzés

  Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót: