Élő koncertek, zenekarokElőadóink

Csemer Boggie

2005–ben és 2006-ban egy évet Párizsban töltött „jeune-fille au pair”-ként. Ekkor került közelebb a francia nyelvhez és kultúrához is. 2009 márciusában alapította meg a Csemer Boglárka Quartetet. 2011-ben Sebestyén Áronnal részt vettek az RTL Klub Csillag születik című tehetségkutató műsorának harmadik évadjában. A nagy nézettségnek köszönhetően sok olyan rajongót szerzett magának, habár az első élő adásban távozniuk kellett a mezőnyből. 2012-ben a Quartettel felléptek a Művészetek Palotájának tehetségbörzéjén, a Jazz Showcase-en. A 2012-ben és 2013-ban megrendezett Országos sanzonversenyre is meghívták zsűritagként. 2014-ben emellett fellépett a francia Accordzeam zenekarral.

2012-ben kezdett el dolgozni első lemezén. Bogi addigra kiforrott stílusa igényelte a névváltoztatást, ezért a korábbi CSBQ (Csemer Boglárka Quartet) néven említés helyett az énekesnő a rövidebb, Boggie művésznevet kezdte használni. Ez egyúttal az énekesnő Franciaországhoz, francia nyelvhez való kötődését is jelzi.

A zenekar jelenlegi tagjai:

Csemer Boglárka – ének
Sebestyén Áron – billentyűk
Simkó-Várnagy Mihály – elektromos cselló, basszusgitár
Szabó Tamás – dob
2013-ban megjelent Boggie címet viselő albuma. A lemezen csak saját – magyar, francia, és angol nyelven írt – szerzemények találhatóak. A 2013-a év végén jelent meg Parfüm című videoklipje, a Nouveau parfum című eredeti változattal egy időben. A 2014-es év elején ugrott meg a nézettsége a jó promóciónak, az eredeti ötletnek köszönhetően. A klip már több, mint 30 milliós nézettsége felett jár. Ebben az évben All Is One Is All címmel jelent meg a második nagylemeze, amin az előző lemez elveihez igazodó dalok szereplnek.

Az évek során már fellépett többek között Palya Beával, Fábián Julival, Tóth Viktorral, Barabás Lőrinccel, Tzumó Árpáddal és Sárik Péterrel is. Magyarországon kívül koncertezett: Franciaországban, Hollandiában, Szlovákiában, Ausztriában és az Amerikai Egyesült Államokban is.

Ajánlatkérés:

Név *

Megrendelő szerv (cég) neve

Az Ön mobiltelefonszáma *

Az Ön e-mail címe *

A tervezett rendezvény jellege *

Milyen előadóra/zenekarra, vagy egyéb műsorra kér ajánlatot?

Milyen alternatív előadót/zenekart, vagy egyéb műsort kér ha az első választása foglalt?

Rendezvény helyszíne (Településnév)

Rendezvény időpontja (dátum)*

Műsor kezdete *

Műsor időtartama *

Egyéb fontos megjegyzés

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot