DJ-k

DJ-k

Cooky

Francia származású magyar műsorvezető, lemezlovas, pilóta.

Willcox

Vígh Attila, azaz Willcox Magyarország elsőszámú Future House DJ-je. Azon kevés magyar lemezlovasok közé tartozik, akikre azonnal felfigyeltek a nagy világsztár dj-k: a munkáit olyan nemzetközi előadók forgatják, mint Tiesto, Bob Sinclar, Fedde Le Grand, Oliver Heldens vagy éppen Don Diablo.

DJ Yamina

Magyar lemezlovas, aki 2014 óta egyre nagyobb népszerűségre tesz szert, hazánkban és külföldön egyaránt. Karrierjét 2014 júniusában kezdte.

Lotfi Begi

Még szinte kölyökként, 16 évesen próbálta ki a DJ-pultban magát, és azonnal kiderült, hogy őstehetségről van szó. Az első, kisebb klubokban szerzett tapasztalatok után letette első saját mérföldkövét a hazai könnyűzenei életben: 2000-ben elindította a Pulzárt, ami az első olyan rádiós műsor volt Magyarországon, melyben a 21. századi elektronikus zenei paletta csaknem minden színe és java felvonult.

Dj Szatmári

Dj. Szatmári 1993-tól hivatásos előadóművészi vizsgával rendelkezik, népszerű és közkedvelt lemezlovas. 2006-ban a "Súgj egy titkot" című nóta már Dániában is tarolt

DJ Deka

Tizenöt évesen kezdte el a discozást először még kazettákról. A kor haladtával már cd lemezről kezdett el dolgozni,ami nagyban megkönnyítette a munkáját.

B.Tóth László

Magyar zenei szerkesztő, producer, műsorvezető, lemezlovas

Dévényi Tibor

Újságíró, lemezlovas, médiaszemélyiség. A Magyar Televízió számára készített Három kívánság című műsorával lett országos hírű.

Azonnali ajánlatkérés: +36 30 421 1144

Különlegességek, kiegészítő programok

Gyerek-előadásoktól, látványos showműsorokon át az ízléses beszélgetős eseményekig minden, ami felmerülhet a rendezvény hangulatának, élményének emelésére.

 

Precíz üzletmenet

Magasan automatizált rendszerek, és aktív partneri kapcsolattartás segítségével pehelykönnyűvé tesszük a koncertszervezés minden szegmensét.

 

Keress, hogy segíthessünk!