Eleven Hold

Eleven Hold 

A közel 20 éve egyedi stílusban, saját szerzeményekkel koncertező csapat jelenleg megújult erővel dolgozik az új albumon. Új hangzás, új felállás, változatos stílusú dalok, ami megtartotta a rockos vonalat, de mégis populárisabb irányba nyitott! Az ötödik album éppen ezért igazán színes és mindemellett dinamikus lesz, mely részeként elkészítették az országos Ezer Lámpás Éjszakája fesztivál dalát, ami nem csak zeneileg szuper, de tartalmas mondanivalót is cipel. Talán ezért is lett az idei évben az Ezer Lámpás Fesztivál hivatalos dala, amit már eddig is több tízezren hallhattak a rendezvény során.

Örömmel adunk hírt róla, hogy elkészült az Engedj el! című új daluk is, és hozzá a videoklip!

A sok koncertezés, fesztiválozás mellett számos cikk is megjelent a zenekarról. Ezek közül ez az, amit mindenképp érdemes elolvasni: Kattints! 🙂

Az utóbbi években újdonság, hogy nem csak a megszokott, pörgős, rock hangzású zenékkel lépnek színpadra, hanem egy speciálisan összeállított unplugged anyaggal koncerteznek az akusztikus hangzás kedvelőinek legnagyobb örömére! Mindez ideális lehet kisebb színpadok, zárt klubok számára, ahol akusztikus gitárokkal, elektromos zongorával és ütős hangszerekkel varázsolnak felejthetetlen élményt a kb. 90 perces fellépés során.
Eleven Hold band 1

2016 igazi áttörést hozott a zenekar életében, Magyarország számos rendezvényhelyszínén léptek fel, többek között az Ezer Lámpás Éjszakáján Dunaújvárosban, a Liget Fesztiválon, a Mórikum Kultúr-Fröccs-Fesztiválon és a Tolcsvai Borfesztiválon is.

Ajánlatkérés / megrendelés: point