Élő koncertek

Élő koncertek

Edda Művek

Az Edda Magyarország egyik leghíresebb rockegyüttese. Az együttes magva 1973-ban alakult Griff néven, majd 1974-től Edda néven folytatták (ezt tekintik a zenekar születési évének a „miskolci időszámítás” szerint, valamint ez év szeptemberében lett Pataky Attila az énekes). A klasszikus „bakancsos” felállás 1978 szeptemberére készült el, amikor Zselencz László is a zenekar tagja lett. 1980-tól Edda Művek a nevük, és ezt tekintjük a zenekar születési évének „országosan”. A zenekar nevében a művek szó azt szimbolizálja, hogy az együttes Miskolcon, egy tipikus északkelet-magyarországi iparvárosban – az „acélvárosban” – kezdte pályafutását. A lemezeladást nézve Magyarország egyik legsikeresebb rockcsapata lett. Szinte valamennyi lemezük bearanyozódott. Ők voltak az elsők, akiknek vidéki létükre sikerült megtörniük a fővárosi bandák egyeduralmát.

Magna Cum Laude

A Magna Cum Laude zenekar 1999 nyarán alakult, gyulai zeneszerető barátokból. Az együttes a Wanted nevű országos tehetségkutatón mérette meg magát, ahol győztek. Az első négy számot tartalmazó demó felvételüket három nap alatt készítették el, és fél év alatt juttatták el a nagyobb kiadókhoz. Kezdetben funkys beütésű, táncolható popzenével próbálkoztak, de nem érték el áttörést. A zenekarban több változás is történt az évek során, de végül kialakult a jelenlegi felállás. A Magna Cum Laude válogatásalbumot is kiadott a jubileumi évfordulójuk alkalmából, melyen húsz slágerük hallható különböző stílusokban. A zenekar vendégművészekkel is fellépett, és a Magna Cum Laude Alapítványon keresztül segítséget nyújtanak a tehetséges fiataloknak és hátrányos helyzetben lévőknek. A zenekar fontosnak tartja vidéki gyökereiket, és gyakran tartanak koncerteket Gyulán.

Hooligans

Magyar rockegyüttes, amelyet zord megjelenésű tagjai (vad külső, tetoválások, piercingek) és könnyedebb hangvételű zenéjük jellemez. Gyakran feldolgozzák a szerelem, a nők bálványozása és a hedonizmus témáját. 2021-ben azonban stílusváltásra léptek, és keményebb rock stílusban olykor kíméletlen társadalomkritikákat is közvetítő dalokat hoztak létre. A zenekar története 1997-ben kezdődött, amikor a tagok korábbi együttesekből egyesültek. Az első albumuk, „Nem hall, nem lát, nem beszél” 1997-ben jelent meg. Ezt követte a „Mesét, álmot, mámort” című album 1998-ban. További albumok és kislemezek következtek, amelyek közül több a slágerlistákon is sikert ért el. A zenekar tagjai az évek során változtak, de a központi személyek maradtak. A stílusváltás 2021-ben történt, amikor a zenekar keményebb rock irányba indult, és társadalomkritikus témákat is érintő dalokat kezdett készíteni. A Hooligans zenekar karrierje során számos albumot, kislemezt és videóklipet hozott létre. Koncertjeiken rendszeresen vendégelőadók is részt vesznek. Az együttes elhivatottságát mutatja, hogy a megalakulásuk óta több mint két évtized elteltével is aktívan zenélnek és új tartalmakkal gazdagítják a magyar zenei palettát.

ManGoRise

A zenekar a reggae-dancehall ritmusok és a popzene ötvözésével egy addig nem hallott stílust próbált életre hívni magyar és jamaicai angol nyelven. Rádióadásokban rendszeresen hallhatók a dalaik, például a Petőfi Rádióban.

Kelemen Kabátban

2013-ban alakult popzenekar, amelynek stílusában számos zenei hatás található, köztük az elektronikus, hiphop és rock. Az elődjüket, Horváth Boldit és M-papát, a gimnáziumi éveik alatt alapították stand-up és trash zenei formációként. Az első ismertséget a „Nyári Dallam” című parodisztikus daluk és klipjük hozta meg 2011-ben. Később Horváth Gáspár csatlakozott hozzájuk mint zenei producer és dalszerző. A zenekar hivatalosan 2013-ban alakult meg zenekarként, és tagjai közé tartozott Acsády Soma, Nagy Róbert és Szabó Tamás is. Első koncertjüket a Veszprémi Egyetemi Napokon tartották 2013 áprilisában. Később Harangozó Sebestyén is csatlakozott hozzájuk gitárosként. A tagság változott az évek során, de 2015-ben Kiszin Miklós és Gajdacsi Gábor csatlakozásával stabilizálódott a basszusgitáros és gitáros poszt. A zenekar 2015-ben a Nagy-Szín-Pad tehetségmutató versenyben is részt vett, és a döntőben a harmadik helyet szerezték meg. Azóta a zenekar aktívan koncertezik és zenét alkot, és továbbra is a popzenében fúziózza össze a különböző zenei stílusokat.

Balkan Fanatik

A zenekar 2002-ben alakult, egyik alapítója az a Yorgosz Tzortzoglu, aki évtizedeken keresztül volt a magyarországi folkrock meghatározó zenésze. Eleinte a Gépfolklórban, később a Barbaro együttesben énekelt, rövid ideig a Vízöntőben is játszott. Lepés Gábor producer- hangmérnökkel ? aki a hazai pop szupersztárjának, Ákosnak az alkotótársa a Bonanza Banzai megszűnése óta ? hozta létre a Balkan Fanatikot, mely az elektronikus zenét keleti, balkáni és magyar folkelemekkel házasítja össze.

Carson Coma

2018-ban alapított magyar alternatív rock zenekar. Zenéjükre jellemző a vidámság, a pozitív üzenet, a fiatalos bohóság és a humor. Olyan népszerű dalok fűződnek a nevükhöz, mint a “Song About My Grandma”, az “Én még sohasem”, az “Immunissá válunk”, illetve a “Feldobom a követ”

Margaret Island

Elsősorban akusztikus alapokra épülő és folkos elemeket is beépítő vegyes stílusú együttes. Lábas Viki, Törőcsik Kristóf és Füstös Bálint alapította 2014 januárjában. Ők alkotják „a zenekar magját”, akiket további teljes jogú tagok és közreműködők egészítenek ki koncertjeiken és felvételeiken. 2014 februárjában jelentkeztek első klipjükkel. Azóta számos más elismerés mellett 2016-ban Fonogram-díjat nyertek az év felfedezettje kategóriában és 2018-ban az év junior könnyűzenei alkotója artisjus-díjat is megkapták. 2017-ben az Egyszer volt, 2019-ben pedig a III című albumuk lett aranylemez.

Orsovai Reni és a Nene

Együtt alkotnak az indie-dark pop világában. Az analog hangszereket, modern hangzásvilággal ötvözik.

Happy Gang-Cory

2017 óta önálló showműsorral aratja a sikereket itthon és a környező országokban. Rendszeres fellépője a legnagyobb hazai fesztiváloknak is. SZIGET, EFOTT, FEZEN, BUDAPEST PARK, FŐNIX CSARNOK- DEBRECEN, TOTAL DANCE FESTIVÁLOK, SIÓFOK PLÁZS..stb.. A legnagyobb Happy Gang dalok és további top slágerekből álló Dj Session show műsor garantáltan lázba hozza a bulizni vágyókat. Slágercunami, naprakész hangzás, lendület, tombold végig!

Curtis

Széki Attila, művésznevén Curtis, magyar labdarúgóként kezdte pályafutását, majd visszavonulása után rapperként és dalszövegíróként vált ismertté. Curtis mindössze 17 éves volt, amikor bemutatkozott az Újpest FC színeiben az élvonalban. Később a zenei pályán is sikeres lett, és több slágerrel büszkélkedhet, például a “Bomba vagy Baby” és a “Belehalok” című dalokkal.

ByeAlex és a Slepp

Princess együttes

A valóban hercegnői megjelenésű hölgyekből álló hegedűtrió egyedi crossover muzsikát játszik, amely a klasszikus és a modern zenét ötvözi. A fülbemászó és sokak számára ismerős dallamok modern csomagolása méltán igen hamar népszerűvé tette őket. Mindhárom művész mögött komoly zenei múlt áll, hiszen valamennyien Zeneművészeti Főiskolán végeztek.

Szentpéteri Csilla

Magyarország egyik legelismertebb, legnépszerűbb zongoraművésze, műsora kuriózum, igazi „Hungaricum” a zenei palettán itthon és külföldön egyaránt. Az élő zene varázsa, elegáns megjelenése, magasszintű szakmai tudása biztos sikert, élménydús szórakoztatást eredményez. Koncertjei hangulatából árad a mediterrán életöröm, az önfeledt vidámság, színes zenei utazás, mely azoknak szól, akik tisztelik a régi értékeket, de vágynak az új, friss, mai hangokra. A színpadon a briliáns zongorajáték mellett gitárszólók, hamisítatlan, vérpezsdítő ritmusok fokozzák a hangulatot a maximumra, kiváló jazz- és rockzenészekből álló zenekar kíséretével. Mesterien randevúztatja a klasszikus melódiákat a modern műfajokkal, a jazz, a latin, a rock és a világzene közérthető, könnyen befogadható stílusában. 2011-ben az osztrák sajtó a Crossover Királynője címet adományozta neki nagysikerű bécsi koncertje után. Paganini, Vivaldi, Mozart, Beethoven, Monti, Piazzolla, Chopin, Liszt dallamai új hangokkal, izgalmas fűszerezéssel, ötletgazdag hangzásban szólalnak meg. Csilla zongorista, zeneszerző, hangszerelő és zenei rendező egy személyben. Az átiratok általa születnek, műveit maga írja. Ki gondolná egy zongoraművészről, hogy úgy ismeri és kezeli a számítógép bonyolult zenei programjait, mint más nő a sminktáskáját.

Péterfy Bori&Love Band

Magyar alternatív rock együttes. 2007 májusában alakult meg, Péterfy Bori előző zenekara, az Amorf Ördögök szerzőiből és tagjaiból. Bemutatkozó albumuk, a Péterfy Bori & Love Band 2007 őszén jelent meg, és arany majd platinalemez lett. Ezt követte 2009-ben a második, 2, majd 2010-ben a harmadik 2B című album. Péterfy Bori terhessége miatt 2011 januárja és 2012 májusa között az együttes szünetet tartott, de még 2012 év végén megjelent negyedik, Fehér éjszakák című albumuk. A 2008-as Fonogram-díjkiosztón az év hazai pop albuma kategóriában kaptak jelölést debütáló albumukért, a 2013-as Fonogram-díjkiosztón az év alternatív albuma kategóriában jelölték a Fehér éjszakák című albumukat.

Deák Bill Blues Band

A Deák Bill Blues Band magyar blues-rockegyüttes. Elsősorban koncertzenekarként működik, a lemezek Deák Bill Gyula szólóalbumaiként jelennek meg, többnyire más zenészek közreműködésével.

Fenyő Miklós

eMeRTon-díjas magyar előadóművész, dalszerző, szövegíró, rock and roll énekes, zenekarvezető és billentyűs.

Group’n’Swing

Az idén 14 éves, Fonogram díjas Group’n’Swing Zenekar mindig kiemelkedő helyet foglalt el a magyar zenei palettán, és megtiszteltetéssel tudhatja magának a szakma és a közönség egybehangzó elismerését. Koncertjeiket a kiemelkedő zenei minőség, sodró lendületű koreográfiák, felhőtlen jókedv, és a közönségüket is magával ragadó pozitív energia fémjelzik. A frissen elkészült negyedik, “Játszom tovább” című nagylemezük az eddigi legsokszínűbb mind közül. Igazi zenei csemege a soul, a pop, a twist, a rockabilly és a swing szerelmeseinek egyaránt. A zenei irányzat, a hangzás és a színpadkép alapjaiban való megreformálása a stílusjegyek megtartásával, már korábban a zenekar célkitűzései között szerepeltek. Mindezekre Mihályi Réka visszatérésével és az új férfi frontember, Mujahid Zoli érkezésével nyílt lehetőség, hogy a zenekar az eddigi legerősebb oldalát mutathassa meg.

Unique

Magyar, három tagból álló elektronikus popzenei formáció, amely 1999-ben kezdte meg működését.

Takáts Tamás Blues Band

A Takáts Tamás Dirty Blues Band 1990-ben alakult. Országszerte minden jelentős blues-fesztiválon szerepeltek, s felkéréseket kaptak számos klubkoncertre (jelentősebb helyek pl. Eötvös-klub, MOGÜRT, Fiatal Művészek Klubja). 1991-ben jelent meg az első lemez Dirty Blues Band I. címen, az angol nyelvű CD-n az 1930-as és 90-es évek közötti időszak híres blues-előadóinak dalai közül tizenegy feldolgozás szerepel.

Anna and the Barbies

Az Anna and the Barbies (Anna & the Barbies) 2004 őszén Budapesten alapított magyar zenekar. Alapítói az MC Jammin (Balkan Fanatik) néven is ismert Pásztor Anna énekes- és színésznő, valamint testvére, Pásztor Sámuel. Lemezek: 2005 – Passionfruit 2008 – Medallion 2010 – Gyáva forradalmár 2012 – ÁNEM! 2014- Szabadesés Díjak, elismerések: 2009-ben az Anna and the Barbies több elismert zenei elismerést is kapott: a Fonogram díjkiosztó gálán Az év Felfedezettje, az Arany Nyíl rockzenei díjkiosztó gálán Az Év felfedezettje, valamint A Év Énekesnője 2008-ban, ezek közül utóbbit Pásztor Anna vehette át 2009. március 27-én a Wigwam rock-klubban, ahol egy rock-cirkusz keretében, ismert előadókkal (Farkas Zsófi, Tóth Vera, Tóth Gabriella, Ferenczy György, Jamie Winchester, Papp Szabolcs) egy másfél órás koncerttel ünnepelték meg a jelöléseket, valamint a díjat. 2010 szeptemberében a WAN2 rockzenei magazin a 99. számuk címlapképnek választotta a Gyáva forradalmár albumborító képét, 2011 februárjában a pedig a Fonogram részéről kapott újabb elismerést a Gyáva forradalmár, amelyet Az év hazai modern pop-rock albumának jelöltek. 2013-ban ugyanezt a címet az Ánem! albumuk nyerte.

Bebe

Sokoldalú tehetség, aki a zenei és színházi világban is otthon érzi magát.

Kis Grofó

Popénekes, aki a tartalommegosztó csatornákon vált népszerűvé. Főként a 2012-es “No roxa áj” és a 2015-ös “Bulibáró” című dalai révén szerzett hatalmas nézettséget. Dalai műfaját “mulatásinak” nevezi 1.

László Attila

2011 tavaszán benevezett az RTL Klub által rendezett Csillag születik versenybe. A válogatókon túljutva bejutott a legjobb 24 előadó közé, majd a fináléban Máté Péter “Most élsz!” című dalával és más előadók slágereivel nyerte meg a versenyt. 2021-ben új albumot adott ki, a Indulnom kell címmel.

Csík zenekar

A Csík zenekar Kossuth-díjas magyar népzenei együttes, 1988 óta a magyar népzenei élet egyik meghatározó szereplője. Az eltelt két évtized alatt több rangos zenei díjjal jutalmazták a kecskeméti formációt. Munkájuk elismerését jelzi a Fonogram díj, melyet 2007 elején érdemeltek ki legutóbbi, azóta aranylemezként számon tartott „Senki nem ért semmit” című albumért világzene kategóriában.

Honeybeast

A Honeybeast egy magyar együttes, mely elektonikus pop-rock zenét játszik, s amely ezen a néven 2011-től működik, bár történetét – némileg eltérő formációban és néven – 2005-ig vezeti vissza. Első nagy sikereit az együttes 2010-ben érte el, majd a 2014-es Eurovíziós Dalfesztivál magyarországi válogatójának szereplőiként szereztek országos ismertséget.

Zanzibar

A Nyughatatlan

Stílus: alternatív country Tagok: Kovács Kornél- ének, gitár Csató Dóra – ének, gitár Fánczi Gábor – bőgő Bartus Zoltán – dob Takács Gitta – vokál Bánhegyi Tünde – hegedű 2010-ben alakult a Nyughatatlan. A nevet a Johnny Cash életéről készült film ihlette, az 50-es évek stílusa és Johnny Cash dalai a meghatározóak a zenekar koncertjein. Eddig három lemezük jelent meg, több A38-as koncertjüket vetítette a közszolgálati televízió. Első lemezükre Johnny Cash legjobb szerzeményei kerültek fel, a második és harmadik albumukra pedig a saját szerzeményeiket rögzítették. A zenéjükben keverednek az autentikus rockabilly elemek a saját zenei világukkal, amit a zenekar Alter Country-ra keresztelt.

Roy&Ádám

A Roy & Ádám egy magyar rockegyüttes. Diszkográfia: Szóló lemezek= 1998: Tartsd életben! 2000: Most jövünk mi! 2002: Ahogy érzed 2005: Fullánk 2008: 10 év 2011: Küldözési mánia

Bikini együttes

Magyar rockzenekar, melyet 1982-ben alapítottak. Az ős-Bikini kezdetben Nagy Feróval (Beatrice) működött. Később D. Nagy Lajos (Rolls Frakció) vette át a frontemberi szerepet. Az új felállásban újhullámos stílusban játszottak. Az 1980-as évek végén népszerűek lettek és több slágert alkottak. Későbbi újraindulásuk is sikeres volt, és továbbra is aktívan koncerteznek és új albumokat adnak ki.

Azonnali ajánlatkérés: +36 30 421 1144

Különlegességek, kiegészítő programok

Gyerek-előadásoktól, látványos showműsorokon át az ízléses beszélgetős eseményekig minden, ami felmerülhet a rendezvény hangulatának, élményének emelésére.

 

Precíz üzletmenet

Magasan automatizált rendszerek, és aktív partneri kapcsolattartás segítségével pehelykönnyűvé tesszük a koncertszervezés minden szegmensét.

 

Keress, hogy segíthessünk!