Gyermekműsorok

Gyermekműsorok

Panna-Bál

Interaktív gyerekkoncert, vidám, közkedvelt dalokkal. A közös tánc és éneklés nem csak szórakoztatja, de fejleszti is a gyerekeket, az óriás buborékok és buborékgép pedig felejthetetlenné teszi az élményt.

Iszkiri

Tekergő mamutok, ijedős szuperhősök, száguldó manók… itt bármi megtörténhet. Hölgyeim és uraim, a színpadon az ISZKIRI Zenekar!

Kovácsovics Fruzsina

Kovácsovics Fruzsina

Háromszoros Fonogram díjas magyar énekesnő, dalszerző, a Csillag születik című tehetségkutató műsor döntőse. Zenei pályáját gyermekkorában már elkezdte, a mazsorettezés mellett énekelni és gitározni is tanult. A „Csillag születik” tehetségkutató műsorban tűnt fel, ahol egy saját szerzeményét is előadta. Ezt követően debütáló albuma, az „Üveggolyó” megjelent, melynek kislemeze, a „Hazatalálsz” sikeres lett, és a VIVA TV slágerlistáján a 3. helyet érte el. Későbbi munkái során további dalokat és albumokat adott ki, többek között az „Elfeledett mézescsók” című albumot, amely gyerekeknek és gyereklelkű felnőtteknek szólt, és ahol saját maga is dalszövegeket írt. Karrierje során sikeres kislemezeket és albumokat adott ki, és a magyar zenei palettán meghatározó szerepet tölt be.

Alma együttes

Az Alma együttes egy magyar zenekar, amely kifejezetten kisgyermekek és szüleik körében népszerű. A zenekart 1996-ban alapította Buda Gábor és eredetileg felnőtt közönségnek játszottak, megzenésítve többek között József Attila, Radnóti Miklós, Kosztolányi Dezső és más költők verseit. Azonban egy véletlen felkérés kapcsán elkezdtek gyerekeknek zenélni, és az első gyerekkoncertjük nagy sikert aratott. Ezt követően a zenekar inkább a gyerekközönséghez kötődött, és számos népszerű gyerekdaluk született. Az Alma együttes tagjai gyakran cserélődtek az évek során, de a zenekar továbbra is népszerű és sok kedvelt dalukat adták ki. Legismertebb daluk talán a „Ma van a szülinapom!”, ami a közösségi médiában is nagy népszerűségnek örvend. Az együttes tagjai között megtalálhatók zenészek, akik különböző hangszereken játszanak, és az évek során a zenekar több albumot is kiadott, melyek mindegyike különböző témákat és stílusokat ölel fel, hogy a gyerekek szórakoztató és tanulságos zenei élményhez jussanak.

Apacuka zenekar

Az Apacuka gyermekeknek és szüleiknek szóló zenekar. Interaktív, játékos, táncos koncertjeinken változatos stílusú, kizárólag élőben eladott dalok hallhatóak. Úgy gondoljuk, hogy felelősek vagyunk gyermekeink zenei és esztétikai ízlésformálásáért. Igényes muzsikát és meghatározó zenés-színpadi élményt szeretnénk nyújtani a jövő nemzedékének. Fontosnak tartjuk, hogy általunk a felnövekvő generáció minél több zenei stílust megismerjen.

Azonnali ajánlatkérés: +36 30 421 1144

Különlegességek, kiegészítő programok

Gyerek-előadásoktól, látványos showműsorokon át az ízléses beszélgetős eseményekig minden, ami felmerülhet a rendezvény hangulatának, élményének emelésére.

 

Precíz üzletmenet

Magasan automatizált rendszerek, és aktív partneri kapcsolattartás segítségével pehelykönnyűvé tesszük a koncertszervezés minden szegmensét.

 

Keress, hogy segíthessünk!