Élő koncertek, zenekarokElőadóink

Harmonia Garden

A Harmonia Garden nevû formációt 2006-ban alapította öt tehetséges fiatal zenész. Zenéjük a Django Reinhardt-i manouche swingen alapul, melyet tradicionális magyar népzenei elemekkel fûszereznek. Ez alkotja a zenekar egyedi hangzását, amit õk Hungarian django swingnek neveznek.

Profi hangszeres tudásuknak köszönhetõen az elmúlt évek alatt számos zenei stílussal bõvítették, színesítették repertoárjukat. Világhírû filmek betétdalait, magyar, francia, balkán és orosz dallamokat, mûveket szólaltatnak meg, melyek az autentikus csárdás, a bossa nova, a swing, a tango, a jazz és a django stílusával ötvözve kerülnek feldolgozásra. Az együttes elõadásain számos esetben szimfonikus zenekar is mûködött már közre, így gazdagítva a zenei hangzást.

A Harmonia Garden muzsikája különleges élményt nyújt minden hallgatója számára.

Tagok:
Balog Miklós
Többszörös verseny-gyõztes hegedûmûvész, aki évekig a Debreceni Filharmonikus Zenekar koncertmestere volt, jelenleg a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekarának a mûvésze. Zseniális hangszeres és zenei tudásának köszönhetõen a zenekar húzóereje. Szakmai vezetõként állandóan a legprecízebb teljességre törekszik, így nem csak hosszú távra szavatolja az együttes jelenlegi hangzását, de a folyamatos fejlõdésre, mûvészi megújulásra is garanciát jelent.

Jakab Viktor
Életét a manouche gitározás tökéletesítésére tette fel. A tradicionális értékek megõrzése és a precizitás mérvadó játékában. A zenekarban ritmusgitárosként mûködik közre, de emellett számos más feladatot is magára vállal: õ a tökéletes zenei hangzás „megálmodója”, aki hangszereléseiben meg is valósítja azt.

Sidoo Attila
A zenekar szólógitárosa. Több mûfajban otthonosan mozog, de legszívesebben a manouche gitározásnak hódol. 15 éves korában kezdett gitározni, elõször punk és rock zenekarokban játszott, de érdeklõdése hamar a jazz illetve a világzene felé fordult. Legismertebb zenekara Besh o Drom, ahol nemcsak gitárosként, de zenei vezetõként is dolgozott. Villámgyors kéztechnikájának, virtuóz játékmódjának köszönhetõen egyedi hangzásvilágot kölcsönöz a zenekarnak.

Pagonyi András
Harmonika virtuóz. Az együttes nélkülözhetetlen tagja, szellemes és szívet melengetõ improvizációival teljesebbé és rendkívül izgalmassá teszi a zenekar hangzását. Tanulmányait a Bartók Béla Konzervatóriumban kezdte, majd felvételt nyert a berlini Hanns Eisler Akadémiára, késõbb a Liszt Ferenc Zeneakadémián folytatta tanulmányait.

Ajánlatkérés:

Név *

Megrendelő szerv (cég) neve

Az Ön mobiltelefonszáma *

Az Ön e-mail címe *

A tervezett rendezvény jellege *

Milyen előadóra/zenekarra, vagy egyéb műsorra kér ajánlatot?

Milyen alternatív előadót/zenekart, vagy egyéb műsort kér ha az első választása foglalt?

Rendezvény helyszíne (Településnév)

Rendezvény időpontja (dátum)*

Műsor kezdete *

Műsor időtartama *

Egyéb fontos megjegyzés

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot