HOOLIGANS

A Hooligans egy magyar rockegyüttes, amelyet zord megjelenésű tagjai (vad külső, tetoválások, piercingek) és könnyedebb hangvételű zenéjük jellemez. Gyakran feldolgozzák a szerelem, a nők bálványozása és a hedonizmus témáját. 2021-ben azonban stílusváltásra léptek, és keményebb rock stílusban olykor kíméletlen társadalomkritikákat is közvetítő dalokat hoztak létre.

A zenekar története 1997-ben kezdődött, amikor a tagok korábbi együttesekből egyesültek. Az első albumuk, „Nem hall, nem lát, nem beszél” 1997-ben jelent meg. Ezt követte a „Mesét, álmot, mámort” című album 1998-ban. További albumok és kislemezek következtek, amelyek közül több a slágerlistákon is sikert ért el.

A zenekar tagjai az évek során változtak, de a központi személyek maradtak. A stílusváltás 2021-ben történt, amikor a zenekar keményebb rock irányba indult, és társadalomkritikus témákat is érintő dalokat kezdett készíteni.

A Hooligans zenekar karrierje során számos albumot, kislemezt és videóklipet hozott létre. Koncertjeiken rendszeresen vendégelőadók is részt vesznek. Az együttes elhivatottságát mutatja, hogy a megalakulásuk óta több mint két évtized elteltével is aktívan zenélnek és új tartalmakkal gazdagítják a magyar zenei palettát.

Ajánlatkérés:

  Név *

  Megrendelő szerv (cég) neve

  Az Ön mobiltelefonszáma *

  Az Ön e-mail címe *

  A tervezett rendezvény jellege *

  Milyen előadóra/zenekarra, vagy egyéb műsorra kér ajánlatot?

  Milyen alternatív előadót/zenekart, vagy egyéb műsort kér ha az első választása foglalt?

  Rendezvény helyszíne (Településnév)

  Rendezvény időpontja (dátum)*

  Műsor kezdete *

  Műsor időtartama *

  Egyéb fontos megjegyzés

  Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót: