Kelemen Kabátban

A Kelemen Kabátban egy 2013-ban alakult popzenekar, amelynek stílusában számos zenei hatás található, köztük az elektronikus, hiphop és rock. Az elődjüket, Horváth Boldit és M-papát, a gimnáziumi éveik alatt alapították stand-up és trash zenei formációként. Az első ismertséget a „Nyári Dallam” című parodisztikus daluk és klipjük hozta meg 2011-ben. Később Horváth Gáspár csatlakozott hozzájuk mint zenei producer és dalszerző.

A zenekar hivatalosan 2013-ban alakult meg zenekarként, és tagjai közé tartozott Acsády Soma, Nagy Róbert és Szabó Tamás is. Első koncertjüket a Veszprémi Egyetemi Napokon tartották 2013 áprilisában. Később Harangozó Sebestyén is csatlakozott hozzájuk gitárosként. A tagság változott az évek során, de 2015-ben Kiszin Miklós és Gajdacsi Gábor csatlakozásával stabilizálódott a basszusgitáros és gitáros poszt. A zenekar 2015-ben a Nagy-Szín-Pad tehetségmutató versenyben is részt vett, és a döntőben a harmadik helyet szerezték meg.

Azóta a zenekar aktívan koncertezik és zenét alkot, és továbbra is a popzenében fúziózza össze a különböző zenei stílusokat.

Ajánlatkérés:

  Név *

  Megrendelő szerv (cég) neve

  Az Ön mobiltelefonszáma *

  Az Ön e-mail címe *

  A tervezett rendezvény jellege *

  Milyen előadóra/zenekarra, vagy egyéb műsorra kér ajánlatot?

  Milyen alternatív előadót/zenekart, vagy egyéb műsort kér ha az első választása foglalt?

  Rendezvény helyszíne (Településnév)

  Rendezvény időpontja (dátum)*

  Műsor kezdete *

  Műsor időtartama *

  Egyéb fontos megjegyzés

  Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót:

  „]