ElőadóinkGyermekműsorok, foglalkozások

Kovácsovics Fruzsina

Fruzsinának az RTL klub tehetségkutató műsora, a Csillag születik jelentette az áttörést, a döntőig menetelt benne. Egyik saját alkotását, az Üzenet a Nagyvilágnak című számot elő is adta a műsorban.

A műsor óta első lemeze már a boltokba került Üveggolyó címmel. Az első kislemez a Hazatalálsz című szám lett, amihez klipet is készítettek. A klip nagyon sikeres lett Magyarországon, a VIVA TV slágerlistáján a 3. helyet érte el.

Az album második kislemezének címe A sose volt nyár. A dal által teljesült Fruzsina egyik régi álma, miszerint együtt énekeljen Jamie Winchesterrel.

Nemrégiben pedig megalakult Fruzsi új zenekara, ami két gitárosból (Kovácsovics Dávid, Borbás Norbert), egy basszusgitárosból (Lieb Attila) és egy dobosból (Borbás Dániel) áll.

Már megjelent a második lemeze Fuss el végre! címmel. Az előfutára az Itt a vége, fuss el végre! sláger volt, ami szintén sikeres lett, mint a Hazatalálsz és elérte a VIVA TV slágerlistáján a 3. helyet. A hazai rádiólistákon a Csak egy idegen című dal szerepelt szépen és az 5. helyet a Mahasz top 40 lejátszási listáján.

2010 nyarán egy kicsit visszavonult, hogy megtalálja azt a zenei utat, amely összeegyeztethetővé teszi számára a privát életét a zenei karrierrel. Ennek eredményekénet született meg 2012 augusztusára új albuma, az Elfeledett mézescsók, amelyet – óvodapedagógus énjére építve – gyerekeknek és gyereklelkű felnőtteknek szánt. A lemez igényes dalszövegei részben kortárs költők – Lackfi János és Szalóczi Dani- művei, részben Fruzsi “varázstollából” törtek elő. A lemezanyag összeállítása során Fruzsi arra törekedett, hogy a dalok zeneileg a “gyökereket és szárnyakat” pedagógia elvét követve részben magyar népzenei gyökerekből merítsenek, részben pedig multikulturális (folk, country stb.) zenei motívumokra építsenek.

Ajánlatkérés:

Név *

Megrendelő szerv (cég) neve

Az Ön mobiltelefonszáma *

Az Ön e-mail címe *

A tervezett rendezvény jellege *

Milyen előadóra/zenekarra, vagy egyéb műsorra kér ajánlatot?

Milyen alternatív előadót/zenekart, vagy egyéb műsort kér ha az első választása foglalt?

Rendezvény helyszíne (Településnév)

Rendezvény időpontja (dátum)*

Műsor kezdete *

Műsor időtartama *

Egyéb fontos megjegyzés

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót:

[recaptcha]