Mulatós előadók

Mulatós előadók

Pacsirták együttes

Mulatós előadók, remek hangulat.

Henna és Sihell Ferry

Évek óta a legfelkapottabb előadók a mulatós sztárok között. Évi több száz fellépés itthon és a határon túl, valamint 7 kiadott lemez.

Kaczor Feri

Mulatós előadó. 15 arany és 12 platina lemezt adott ki. A mulatós zene kedvelőinek nagy kedvence. Ahogy a nép nyelvén él: “A mulatós zene koronázatlan királya”. Egyszerűség, amellyel lehet azonosulni. Saját slágerek, amelyekre lehet vigadni örömben és bánatban. Elegancia, ami mindezt tökéletessé varázsolja – ez Kaczor Feri hamisíthatatlan receptje!

Bódi Csabi

Csocsesz

Több, mint 25 éve szórakoztatja a közönséget. Pályafutása a Tv-2 Dáridó című műsorban indult, igazán ekkor vált közismerté. Csocsesz karrierje Budapesten kezdődött, ahol született. Az elején többet sírt, mint nevetett, de már ebben az időszakban is hasonlított a sírása a jódlihoz, ami valószínűleg a stílushoz való kötődésének kezdetét jelentette.

Matyi és a Hegedűs

2002-ben alakult mulatós-pop formáció.A Matyi és a Hegedűs számos eredményt ért el a pályafutása során, többek között 6 aranylemezt, 3 platinalemezt és 1 Fonogram díjat. A zenekar népszerűségét mutatja, hogy sikeresen alkotnak a mulatós pop műfajában, és számos elismerésben részesültek a magyar zenei színtéren.

Márió, a harmónikás

Karrierje 2002. október 24-én kapott újabb lendületet. Az első albuma hatalmas sikert aratott, több mint százezer példányban kelt el, így újabb albumot készített „Hol a szerelem?” címmel. Ezen mulatós slágereket énekelt, amelyek között voltak régebbi ismert dalok, például Galambos Lajcsi „Gyöngyvirág” című szerzeménye és a külföldi dalokat tartalmazó „Világutazó-egyveleg”.

Lugosi Kati

Lugosi Kati, a kiváló magyar nóta énekesnő, 2012-ben csatlakozott az egykori Nóta TV csatornájához, miután elnyerte a Nótasztár című műsor legjobb női előadója díját. Azóta 2015 óta pedig a Sláger TV műsorain keresztül szórakoztatja a mulatós műfaj szerelmeseit. Lugosi Kati fellépései során garantáltan magával ragadó hangulatot teremt, és az igazi mulatós életérzést hozza el a közönség számára.

Dupla KáVé

A Dupla KáVé egy magyar könnyűzenei együttes, amely többszörös arany- és platina minősítésű nagylemezeket alkotott, és a „mulatós-dance műfaj koronázatlan királyaként” is ismert. Az együttes a Betli Duóból kinőve jött létre 1998-ban, és nevüket a tagok neveinek kezdőbetűiből, Köteles István (Ká) és Váradi Jenő (Vé), szavak keveredésével alkották meg.

Nótár Mary

2002-ben kezdte karrierjét, és az ‘Egyszer egy éjszaka’ című lemezzel debütált. Az igazi áttörést a ‘Romasztárparádé 2.’ hozta el, különösen a ‘Itt a piros, hol a piros’ című száma. Sok szóló- és duettalbuma jelent meg, többek között Bódi Guszti-val. A popzene felé is nyitott, a ‘Rumcsaka’ albumával. 2007-ben Zámbó Jimmy-díjat kapott. A Bódi Guszti Produkcióval készített ‘Cigánylány’ című lemez után a Magic World Media Kft.-hez került, ahol L.L. Junior-ral és Stefanoval dolgozott. ‘Hódító varázs’ című albuma nagy sikereket hozott, majd az ‘Érzések’ következett a ‘Piros színű ruha’ című slágerrel.

A Jó Laci Betyár

Okleveles vőfély, betyár és gondolkodó. A Kárpátia pálinka népszerűsítője. Mulatós énekes.

3+2

Magyar lakodalmas rock együttes. 1975-ben 3+1 néven alakultak, akkor még klasszikus rockot játszottak, később váltottak a mulatós zene irányába.

Sramlikings

A Sramlikings dalai a már jól ismert osztrák és német népzene alapjait hordozzák, s emellett mondanivalójában és megszólalásában is ragaszkodik az eredeti motívumokhoz.

Magyar Rózsa

Magyar Rózsa nagyszüleinek köszönhetően már gyermekkorában kapcsolatba került magyar tradicionális népdalokkal, csárdásokkal, operettslágerekkel.

Balázs Pali

Magyar énekes. Díjai: Fonogram díj (2007) Zámbó Jimmy díj (2011)

Bunyós Pityu

Különleges zenei képességeit a vidéki lagzik és disco-k közönsége után a Record Express muvészeti vezetője is felfedezte, aki meghallgatva elkészült anyagát, azonnal lemezszerződést ajánlott a nemcsak sportolóként, zenészként, de állatvédőként is közismert mulattatónak.

Postás Józsi

Előadóművész, dalszerző, szövegíró. A zenei pályán 17 éves kora óta van aktívan jelen.

Kredenc együttes

Berczy 5 évesen kezdett kezdett el foglalkozni a zenével, míg Misi zenei pályafutását 7 évesen kezdte el. 2005-ben alakultak a mulatós zenék legújabb bútordarabjaként – Kredenc néven! Kezdetek óta az egykori Nóta TV, tehát a mai Sláger TV csatornájának állandó szereplői.

L.L.Junior

Lesi László Csaba azaz L.L. Junior egy nagyon népszerű roma származású magyar rapper, előadó-dalszerző. A Fekete Vonat egykori tagja. Modern, fiatalos, mulatós.

Tesók Attila

A csapat életében a kezdet nem volt tudatos, zenéjükkel eleinte csak a családot és barátaikat boldogították. Ezt követően Attila leszerelési bulija olyan jól sikerült, hogy a közönség ismétlést kért, és még, és még… Pár éven belül a Tesók reklám nélkül bejárták az országot

Azonnali ajánlatkérés: +36 30 421 1144

Sztárfellépők közvetítése rendezvényre

Válassza rendezvényére kedvenc együttesét, előadóját. Mindig naprakész információkkal segítjük munkáját!

Különlegességek, kiegészítő programok

Gyerek-előadásoktól, látványos showműsorokon át az ízléses beszélgetős eseményekig minden, ami felmerülhet a rendezvény hangulatának, élményének emelésére.

 

Precíz üzletmenet

Magasan automatizált rendszerek, és aktív partneri kapcsolattartás segítségével pehelykönnyűvé tesszük a koncertszervezés minden szegmensét.

 

Keress, hogy segíthessünk!