Mulatós előadók

Mulatós előadók

Pacsirták együttes

Mulatós előadók, remek hangulat.

Henna és Sihell Ferry

Évek óta a legfelkapottabb előadók a mulatós sztárok között. Évi több száz fellépés itthon és a határon túl, valamint 7 kiadott lemez.

Sógorok

Magyar népzenei együttes, A zenekar a könnyűzenei színtéren ismert, és több slágert is jegyez.

Bódi Csabi

Csocsesz

Több, mint 25 éve szórakoztatja a közönséget. Pályafutása a Tv-2 Dáridó című műsorban indult, igazán ekkor vált közismerté. Csocsesz karrierje Budapesten kezdődött, ahol született. Az elején többet sírt, mint nevetett, de már ebben az időszakban is hasonlított a sírása a jódlihoz, ami valószínűleg a stílushoz való kötődésének kezdetét jelentette.

Matyi és a Hegedűs

2002-ben alakult mulatós-pop formáció.A Matyi és a Hegedűs számos eredményt ért el a pályafutása során, többek között 6 aranylemezt, 3 platinalemezt és 1 Fonogram díjat. A zenekar népszerűségét mutatja, hogy sikeresen alkotnak a mulatós pop műfajában, és számos elismerésben részesültek a magyar zenei színtéren.

Márió, a harmónikás

Karrierje 2002. október 24-én kapott újabb lendületet. Az első albuma hatalmas sikert aratott, több mint százezer példányban kelt el, így újabb albumot készített „Hol a szerelem?” címmel. Ezen mulatós slágereket énekelt, amelyek között voltak régebbi ismert dalok, például Galambos Lajcsi „Gyöngyvirág” című szerzeménye és a külföldi dalokat tartalmazó „Világutazó-egyveleg”.

Lugosi Kati

Lugosi Kati, a kiváló magyar nóta énekesnő, 2012-ben csatlakozott az egykori Nóta TV csatornájához, miután elnyerte a Nótasztár című műsor legjobb női előadója díját. Azóta 2015 óta pedig a Sláger TV műsorain keresztül szórakoztatja a mulatós műfaj szerelmeseit. Lugosi Kati fellépései során garantáltan magával ragadó hangulatot teremt, és az igazi mulatós életérzést hozza el a közönség számára.

Dupla KáVé

A Dupla KáVé egy magyar könnyűzenei együttes, amely többszörös arany- és platina minősítésű nagylemezeket alkotott, és a „mulatós-dance műfaj koronázatlan királyaként” is ismert. Az együttes a Betli Duóból kinőve jött létre 1998-ban, és nevüket a tagok neveinek kezdőbetűiből, Köteles István (Ká) és Váradi Jenő (Vé), szavak keveredésével alkották meg.

Nótár Mary

2002-ben kezdte karrierjét, és az ‘Egyszer egy éjszaka’ című lemezzel debütált. Az igazi áttörést a ‘Romasztárparádé 2.’ hozta el, különösen a ‘Itt a piros, hol a piros’ című száma. Sok szóló- és duettalbuma jelent meg, többek között Bódi Guszti-val. A popzene felé is nyitott, a ‘Rumcsaka’ albumával. 2007-ben Zámbó Jimmy-díjat kapott. A Bódi Guszti Produkcióval készített ‘Cigánylány’ című lemez után a Magic World Media Kft.-hez került, ahol L.L. Junior-ral és Stefanoval dolgozott. ‘Hódító varázs’ című albuma nagy sikereket hozott, majd az ‘Érzések’ következett a ‘Piros színű ruha’ című slágerrel.

Dívák Produkció

18 éve a budapesti Moulin Rouge színpadán lépett fel elsőként együtt a három csodálatos hangú, irigylésre méltóan szép, csinos, mindíg elegáns művésznő. Három énekesnő, három színésznő, három műsorvezető, három típusú NŐ, három hajszín, három hangszín. Ami azonos bennük a barátságuk ami már 18 éve töretlen.

3+2

Magyar lakodalmas rock együttes. 1975-ben 3+1 néven alakultak, akkor még klasszikus rockot játszottak, később váltottak a mulatós zene irányába.

Sramlikings

A Sramlikings dalai a már jól ismert osztrák és német népzene alapjait hordozzák, s emellett mondanivalójában és megszólalásában is ragaszkodik az eredeti motívumokhoz.

Magyar Rózsa

Magyar Rózsa nagyszüleinek köszönhetően már gyermekkorában kapcsolatba került magyar tradicionális népdalokkal, csárdásokkal, operettslágerekkel.

Kaczor Feri

Mulatós előadó. 15 arany és 12 platina lemezt adott ki. A mulatós zene kedvelőinek nagy kedvence. Ahogy a nép nyelvén él: “A mulatós zene koronázatlan királya”. Egyszerűség, amellyel lehet azonosulni. Saját slágerek, amelyekre lehet vigadni örömben és bánatban. Elegancia, ami mindezt tökéletessé varázsolja – ez Kaczor Feri hamisíthatatlan receptje!

Bunyós Pityu

Különleges zenei képességeit a vidéki lagzik és disco-k közönsége után a Record Express muvészeti vezetője is felfedezte, aki meghallgatva elkészült anyagát, azonnal lemezszerződést ajánlott a nemcsak sportolóként, zenészként, de állatvédőként is közismert mulattatónak.

Postás Józsi

Előadóművész, dalszerző, szövegíró. A zenei pályán 17 éves kora óta van aktívan jelen.

Kredenc együttes

Berczy 5 évesen kezdett kezdett el foglalkozni a zenével, míg Misi zenei pályafutását 7 évesen kezdte el. 2005-ben alakultak a mulatós zenék legújabb bútordarabjaként – Kredenc néven! Kezdetek óta az egykori Nóta TV, tehát a mai Sláger TV csatornájának állandó szereplői.

Tesók Attila

A csapat életében a kezdet nem volt tudatos, zenéjükkel eleinte csak a családot és barátaikat boldogították. Ezt követően Attila leszerelési bulija olyan jól sikerült, hogy a közönség ismétlést kért, és még, és még… Pár éven belül a Tesók reklám nélkül bejárták az országot

Lagzi Laci

Lagzi Laci, a Nászok Ásza, zenei pályafutását 25 éve kezdte. 13 évvel ezelőtt a szerencse rámosolygott rá, amikor Galambos Lajos (Lagzi Lajcsi) zenekarába került. Tőle és jó barátjától, Csocsesztól tanulta meg a mulattatás fortélyait

Dankó Szilvi

Magyar énekesnő, a mulatós zene egyik népszerű előadója. Számos slágert adott elő, és a zenéjével sokak szívét megdobogtatta.

Azonnali ajánlatkérés: +36 30 421 1144

Különlegességek, kiegészítő programok

Gyerek-előadásoktól, látványos showműsorokon át az ízléses beszélgetős eseményekig minden, ami felmerülhet a rendezvény hangulatának, élményének emelésére.

 

Precíz üzletmenet

Magasan automatizált rendszerek, és aktív partneri kapcsolattartás segítségével pehelykönnyűvé tesszük a koncertszervezés minden szegmensét.

 

Keress, hogy segíthessünk!