Műsorvezetők

Műsorvezetők

Rákóczi Ferenc

A békéscsabai Start Rádiónál, az ideiglenes frekvencián működő helyi adó munkatársaként kezdett rádiózni. Később a Rádió Bridge-nél kapott műsorvezetői állást, ezért Budapestre költözött. 2000 januárjától a Danubius Rádió műsorvezetőjeként dolgozott, Vágó Pirossal és Lovász Lászlóval a hétköznap reggelenként jelentkező Danubius Csili házigazdája volt. 2009. január 5-től a rádióadó megszűnéséig Sebestyén Balázs és Vadon Jani mellett a Danubius Pirítós egyik házigazdája. Később a Class FM-en Morning Show néven, 2016 decemberétől a Rádió 1-en Balázsék néven készítik a hétköznap reggelenként 6-tól 10-ig hallható reggeli műsort. 2010-től a TV2-n futó Ezek megőrültek című kvízműsort vezette, de többek között ő vezette A 40 milliós játszma című show-műsort is és meghívást kapott a Sztárban sztár +1 kicsi zsűrijébe is.

Vágó Piros

Magyar rádiós műsorvezető. 1999 és 2009 között a Danubius Rádió, 2009. november 19. és 2016. november 18. között a Class FM, 2016. november 21-től pedig a Sláger FM műsorvezetője volt 2017. december 21-ig. 2020. október 3-tól a Retro Rádió műsorvezetője.

Lékai-Kiss Ramóna

Az RTL Klubon műsorvezetőként a Celeb vagyok, ments ki innen! 5. évadában, a Reggeliben és az X-Faktor 7-9. évadán láthattuk. 2020-ban és 2021-ben és 2022-ben a TV2 Dancing with the Stars című műsorának műsorvezetője Stohl András mellett.

Kiss Orsolya/Kisó/

Peller Anna

Magyar színésznő, énekesnő, szinkronszínész. Korábban a Story4, majd a Filmcafé hangja, Peller Mariann műsorvezető, színművész, újságíró, és szinkronszínész nővére.

Harsányi Levente

1996–1997 között az Aszfaltbetyár című műsort vezette a TV3-nál. Szintén a TV3-nál 1997-ben ő volt a műsorvezetője a Zenefon című műsornak. 1998-ban, a Rádió 1-ben debütált különleges, egyedi ötletekkel ellátott műsorával, a Telefonbetyárral, amelyet azóta is emlegetnek a fanatikus rádióhallgatók.

Szekeres Nóra

Műsorvezető, színész

Till Attila

Magyar riporter, műsorvezető, filmrendező.

Gundel Takács Gábor

Táncsics Mihály-díjas magyar újságíró, műsorvezető, sportriporter, kommentátor.

Czippán Anett

Televíziós műsorvezető, szerkesztő

Szulák Andrea

Máté Péter-díjas magyar énekesnő, színésznő, műsorvezető.

Endrei Judit

Magyar televíziós bemondó, szerkesztő-műsorvezető

Azonnali ajánlatkérés: +36 30 421 1144

Különlegességek, kiegészítő programok

Gyerek-előadásoktól, látványos showműsorokon át az ízléses beszélgetős eseményekig minden, ami felmerülhet a rendezvény hangulatának, élményének emelésére.

 

Precíz üzletmenet

Magasan automatizált rendszerek, és aktív partneri kapcsolattartás segítségével pehelykönnyűvé tesszük a koncertszervezés minden szegmensét.

 

Keress, hogy segíthessünk!