Élő koncertek, zenekarokElőadóinkTovábbi produkciók

Progress Hard Rock

A Progress zenekar olyan populáris, dallamos rockzenét játszik, mely az eddigi számos koncert tapasztalata alapján, a legkülönbözőbb ízlésű közönség előtt sikert arat.

Az életkor határai is igen tágak, hiszen a 14 évesektől egészen az ötvenes korosztályig mindenki megtalálható koncertjeinken.

A zenekar története egészen 1980-as és 90-es évek fordulójáig, az alapításig nyúlik vissza Az alapítástól egészen a kilencvenes évek második feléig sokat játszott a banda, saját klubbal rendelkezett a csepeli Radnóti Miklós Művelődési Házban. Mindeközben járták az akkor még létező építő- és ifjúsági táborokat, és egyéb, különböző nyári rendezvényeken is szerepeltek, a motoros találkozóktól kezdve a falu és városnapokig.

A Progress meghívásokat kapott külföldi fellépésekre, többek között Zürichben három sikeres koncertet adtak a Dynamo Rock
Palastban.

Később újjáalakult a zenekar, új dobos és új énekes belépésével.

A 2000-es évek elég mozgalmasan teltek, klubok, fesztiválok adtak otthont a koncerteknek, néhányat megemlítve: Volt fesztivál – Sopron, Tiszaliget feszt – Szolnok, Rockfesztivál – Kecskemét, Szeptemberfeszt – Cered és Budapest, Motorostalálkozó – Szakmár, rengeteg majális, augusztus 20-ai város és falunap, budapesti és vidéki klubok, stb.
2004 őszén, majd 2005-ben az Edda Művek meghívott vendégeként léptek fel nagyvárosok sportcsarnokaiban, telt ház előtt. Kiemelhetjük Eger városát, ahol fantasztikus erőbedobással, extra ráadásokkal, egyértelmű sikerrel hagyták el a színpadot, bár a közönség alig engedte őket… Ebben az időben két ex Napoleon Boulevard zenész, Pócs Tamás és Gömör László játszott. 2007 és 2009 között a tagok külön utakon jártak, egy-egy koncertet adtak csak alkalom adtán, azonban alkotó időszak is volt ez, hiszen jó néhány később nagysikerű dal született. 2010-ben a zenekar vezetése úgy érezte eljött a pillanat, hogy a Progress újra életre keljen.
Zenészek keresése, meghallgatások sorozata után stúdióba vonultak és elkezdték lemezük felvételét, Ma már kizárólag saját dalokat játszanak, feldolgozásokat nem.

A zenekar legfőbb küldetésének tartja, hogy a rockzene mindenki számára ismert, valóban értékeket képviselő műfaj legyen.

A zenekar számos szakmai referenciával rendelkezik, a teljesség igénye nélkül néhány: Viktor Máté, Judit Luif Dynamo Rock Palast Zurich, Horog János, Silvia Boer International Department WARNER CHAPPELL MUSIC ITALIANA, Arnóczky Noémi (ő néha művészvendégünk is) Full Arts Media, Önkormányzatrok, fesztiválok és sokan mások.

 

        

Ajánlatkérés:

Név *

Megrendelő szerv (cég) neve

Az Ön mobiltelefonszáma *

Az Ön e-mail címe *

A tervezett rendezvény jellege *

Milyen előadóra/zenekarra, vagy egyéb műsorra kér ajánlatot?

Milyen alternatív előadót/zenekart, vagy egyéb műsort kér ha az első választása foglalt?

Rendezvény helyszíne (Településnév)

Rendezvény időpontja (dátum)*

Műsor kezdete *

Műsor időtartama *

Egyéb fontos megjegyzés

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot