ElőadóinkElőadók, félplayback műsorok

Radics Gigi

A 2012 -es Megasztár győztese.

Az ifjú énekesnő zenész családba született Magyarországon egy kis faluban Endrefalván, 1996 augusztusában. Szinte hihetetlen mesének tűnik, de Gigi már hathónapos korában dallamokat dúdolt vissza, amelyeket édesapja énekelt,játszott neki. Már 9 éves korában felfedezték gyönyörű hangját és speciális képességét. A köztudatba azonban 2012 tavaszán robbant be, amikor – hatalmas fölénnyel – megnyerte a magyar Megasztár tehetségkutatót. Győzelme az első perctől megjósolható volt, hiszen szinte minden adásban ő kapta a legtöbb szavazatot a közönségtől.

A 15 éves tehetségre még a tengerentúlon is felfigyeltek, sőt nem is akárkik, hiszen maga Quincy Jones személyesen hívta meg, Gigit a Mountreux Jazz fesztivál nagyszínpadjára énekelni, ahol egy óriási zenei ígéretként konferálta fel. Gigi fergeteges fellépése után többek között Bobby Mc Ferrin Chick Corea is elragadtatással beszéltek Gigiről.

Minden előadónak mérföldkövet jelentenek a saját dalok bemutatása!
Giginek a népszerű hazai szerzők mellett, elismert amerikai szerzők is írtak dalokat a bemutatkozó albumára. Jack David Elliot két dalban is szerző, aki Britney Spears,’N Sync,Backstreet Boys,Brandy világsztároknak is szerzett nagy slágereket, vagy Pascal Guyon zeneszerző-producer, akinek Leona Lewis is sokat köszönhet.
Gigi 2012. szeptemberében Los Angelesben fejezte be új dalainak angol nyelvű felvételét és a „Daydream” című első kislemezének a videó klipjét is az angyalok városában forgatta.
Első slágere, a “Vadonatúj érzés” / “Daydream” 10 héten át vezette a hivatalos magyar Rádiós Top 40 listát, és digitális kislemez formátumban is megjelent a magyar iTunes kínálatában. Gigi legújabb slágere az “Úgy fáj” / “Over You ami szintén a rádiós slágerlisták élbolyában található és a klipje is nagyszerűre sikeredett. Gigi bemutatkozó albuma már aranylemez lett és nagy sebességgel halad a platinalemez felé.

Ajánlatkérés:

Név *

Megrendelő szerv (cég) neve

Az Ön mobiltelefonszáma *

Az Ön e-mail címe *

A tervezett rendezvény jellege *

Milyen előadóra/zenekarra, vagy egyéb műsorra kér ajánlatot?

Milyen alternatív előadót/zenekart, vagy egyéb műsort kér ha az első választása foglalt?

Rendezvény helyszíne (Településnév)

Rendezvény időpontja (dátum)*

Műsor kezdete *

Műsor időtartama *

Egyéb fontos megjegyzés

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot