Retro előadók, nosztalgikus dallamok

Retro előadók, nosztalgikus dallamok

Apostol együttes

Az Apostol egy 1970 óta működő magyar könnyűzenei együttes. Az alapítás után különböző felállásokban játszottak és több változás ment végbe a zenekar tagjaiban. Kezdetben jazzrock stílusban játszottak, majd később a szórakoztató műfaj felé mozdultak el. Több elismerést és díjat is kaptak, és számos koncertet adtak hazai és külföldi színpadokon. Az évek során a zenekar tagjai változtak, és a stílusuk is alakult.

Korda György és Balázs Klári

Korda György és Balázs Klári tagadhatatlanul a hazai zenetörténelem kiemelkedő alakjai, akik külön-külön is hatalmas sikereket értek el, együtt pedig tulajdonképpen az összes fontos zenei díjat bezsebelték már.

Peter Sramek

Peter Šrámek, magyar énekes, 1993-ban született. Pozsonyi zenei konzervatóriumban tanult, majd a Rising Star vetélkedőben jutott a Top 12-be és elérte a 3. helyet. A Sztárban sztár +1 kicsi műsorban is szerepelt. 2022-ben megnyerte a Csináljuk a fesztivált! című show-műsort. Ezen kívül a A Király című filmsorozatban is énekelt Zámbó Jimmy énekhangjaként.

Pataky Attila

Magyar rockzenész, 1974-től az Edda Művek énekese. 1985-től szinte az összes Edda dalszöveget ő írta. Hangfekvése bariton. Az idő múlásával hangja mélyült és egyre sokoldalúbbá vált.

Nagy Feró

Nagy Feró énekes, színész, dalszövegíró, a Beatrice és az Ős-Bikini frontembere, „A nemzet csótánya.” Zenekarok: Richmond heads, Zárvatermők (1963–1970) Beatrice (1970–1976, 1976–1981 frontember, 1987– frontember) ős-Bikini (1982–1984 frontember) Backing Group (1981 ?) Csiga-Biga (1982 ?) Négy mentor, 5 dal (Mentor Faktor, A felkelő nap háza) (2010)

Tarnai Kiss László

Tarnai Kiss László egy magyar nóta énekes, műsorszerkesztő, énekművész

Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar

Az ország első, úttörő Retro csapata. Marót Viki és a Zenekar 2003 óta rendületlenül terjeszti a Retro tanait. Dalaikat az elmúlt ötven év hagyományai alapján alkotják, nemegyszer régi slágerek korhű, de progresszív feldolgozásával.

Csepregi Éva- Neoton

Magyar énekesnő, színésznő, a Neoton Família tagja.

Varga Miklós

Máté Péter-díjas magyar énekes, színművész, rockzenész.

Szűcs Judith

Énekhangján kívül remek tánctudású előadó. Az 1972-es Ki mit tud?-on indult, de az első magyar női popegyüttesben, a Beatricében is zenélt.

Soltész Rezső

Magyar énekes, dalszerző, szövegíró, lapkiadó

Szolnoki Tibor és Zsadon Andrea

A művészházaspár által vezetett Operettvilág művészegyüttes az állami zenés színházak kötöttségeivel és ebből adódó nehézségeivel szemben, hatékonyan valósítja meg céljait, őrzi és viszi tovább a magyar operett színjátszás tradícióját. Az előadások a klasszikus operett hagyományait követve, magas igényességgel képviselik a méltán népszerű és rendkívül keresett műfajt.

Oszvald Marika

Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színésznő, operetténekes, érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja.

Zalatnay Sarolta

Magyar énekesnő, író, állatvédő, az első generációs pop-rock énekesnők egyike, aki közel hat évtizede van a pályán.

Kovács Kati

Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas magyar előadóművész, énekesnő, dalszövegíró, színésznő.

Karda Bea

Magyar énekesnő, a 70-es évek óta aktív a könnyűzene területén.

Dolly

eMeRTon-díjas magyar énekesnő.

Koncz Zsuzsa

Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas magyar előadóművész, énekesnő.

Katona Klári

EMeRTon-díjas magyar énekesnő. Az első női előadó, akinek a magyar könnyűzene négy korszakalkotó beat énekesnője után önálló nagylemeze jelenhetett meg Magyarországon.

Azonnali ajánlatkérés: +36 30 421 1144

Sztárfellépők közvetítése rendezvényre

Válassza rendezvényére kedvenc együttesét, előadóját. Mindig naprakész információkkal segítjük munkáját!

Különlegességek, kiegészítő programok

Gyerek-előadásoktól, látványos showműsorokon át az ízléses beszélgetős eseményekig minden, ami felmerülhet a rendezvény hangulatának, élményének emelésére.

 

Precíz üzletmenet

Magasan automatizált rendszerek, és aktív partneri kapcsolattartás segítségével pehelykönnyűvé tesszük a koncertszervezés minden szegmensét.

 

Keress, hogy segíthessünk!