Szentpéteri Csilla

Szentpéteri Csilla Magyarország egyik legelismertebb, legnépszerűbb zongoraművésze, műsora kuriózum, igazi „Hungaricum” a zenei palettán itthon és külföldön egyaránt. Az élő zene varázsa, elegáns megjelenése, magasszintű szakmai tudása biztos sikert, élménydús szórakoztatást eredményez. Koncertjei hangulatából árad a mediterrán életöröm, az önfeledt vidámság, színes zenei utazás, mely azoknak szól, akik tisztelik a régi értékeket, de vágynak az új, friss, mai hangokra. 

A színpadon a briliáns zongorajáték mellett gitárszólók, hamisítatlan, vérpezsdítő ritmusok fokozzák a hangulatot a maximumra, kiváló jazz- és rockzenészekből álló zenekar kíséretével.

Mesterien randevúztatja a klasszikus melódiákat a modern műfajokkal, a jazz, a latin, a rock és a világzene közérthető, könnyen befogadható stílusában. 2011-ben az osztrák sajtó a Crossover Királynője címet adományozta neki nagysikerű bécsi koncertje után.

Paganini, Vivaldi, Mozart, Beethoven, Monti, Piazzolla, Chopin, Liszt dallamai új hangokkal, izgalmas fűszerezéssel, ötletgazdag hangzásban szólalnak meg.

Csilla zongorista, zeneszerző, hangszerelő és zenei rendező egy személyben. Az átiratok általa születnek, műveit maga írja. Ki gondolná egy zongoraművészről, hogy úgy ismeri és kezeli a számítógép bonyolult zenei programjait, mint más nő a sminktáskáját.

Ajánlatkérés:

  Név *

  Megrendelő szerv (cég) neve

  Az Ön mobiltelefonszáma *

  Az Ön e-mail címe *

  A tervezett rendezvény jellege *

  Milyen előadóra/zenekarra, vagy egyéb műsorra kér ajánlatot?

  Milyen alternatív előadót/zenekart, vagy egyéb műsort kér ha az első választása foglalt?

  Rendezvény helyszíne (Településnév)

  Rendezvény időpontja (dátum)*

  Műsor kezdete *

  Műsor időtartama *

  Egyéb fontos megjegyzés

  Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót:

  [youtube]https://youtu.be/T_FSdlqm97E[/youtube]