Színházi előadók

Színházi előadók

Szabó Noémi és Kurkó József Kristóf

Szabó Noémi és Kurkó József Kristóf elkötelezett abban, hogy az operett sokszínűségét a lehető legteljesebben mutassák be a műfaj szerelmeseinek. Előadásaikban a nosztalgikus dallamok és érzelmes történetek mellett a humor és a vidámság is helyet kap, hogy mindenki szívét megmelengethessék. Ismerje meg az operett műfaját a gazdag érzelmi tartalommal és humorral fűszerezett előadásaikon!

Szeredy Krisztina és Leblanc Győző

Szeredy Krisztina: énekművész, szoprán operaénekes. 1985 és 1993 között az Érsekújvári Zeneiskolában tanult ének és zongora szakon, 2000 és 2005 között a budapesti Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem énekművész szakán tanult, itt diplomázott 2005-ben. 2016-ban Magyar Ezüst Érdemkereszt kitüntetést kapott. Leblanc Győző: énekes (tenor). Énektanulmányait 1969–1975 között a Zak-n Kutrucz Éva és dr. Sipos Jenő tanítványaként végezte. 1975-től az Operaház magánénekese. Operettek bonvivánszerepeiben is gyakran fellép. Számos alkalommal vendégszerepelt külföldön. F.Sz. Alfréd (Verdi: Traviata); Faust (Gounod); Pinkerton (Puccini: Pillangókisasszony).

Rékasi Károly

1986-ban végezte el a Színház- és Filmművészeti Főiskolát Szinetár Miklós osztályában.1986–1987 között a Madách Színház tagja volt.1987–1990 között a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház színművésze volt.1990–1992 között a József Attila Színházban lépett fel.1992–2000 között a Nemzeti Színház foglalkoztatta. 2000–2013 között szabadfoglalkozású színművész volt. 2013–2019 között ismét a József Attila Színház tagja.

Kautzky Armand

1989-ben végzett a Színház- és Filmművészeti Főiskolán. Majdnem harminc évig volt tagja a Madách Színháznak, emellett az ország egyik legismertebb szinkronhangja, többek között Tom Cruise és Pierce Brosnan állandó magyar hangja. Számos rádió – Retro Rádió, Juventus Rádió, Helikon Rádió – és televízió – HBO, Moziverzum – csatorna hangja is volt. A színházi adattárban regisztrált bemutatóinak száma: 77.

Nagy Sándor

Jászai Mari-díjas magyar színész, énekes. Középiskolai tanulmányait a Kisvárdai Bessenyei György Gimnázium és Kollégiumban végezte. Ebben az időben lett tagja a Doktorock nevű színtársulatnak. 1998-ban Szirtes Tamás, Kocsák Tibor és Simon Edit segítségével lehetőséget kapott a Madách Színházban bemutatott A nyomorultak című musicalben, ahol egy forradalmárt alakított. Ezután a Piccolo Színház tagja lett. 2005-ben diplomázott a Színház- és Filmművészeti Egyetem operett-musical szakán. Még ebben az évben a Madách Színházhoz szerződött.

Feke Pál

Magyarország egyik legkiemelkedőbb és legismertebb musical színésze. Az elmúlt 20 év alatt eljátszotta a világ musical és rockopera irodalmának legnagyobb szerepeit. Az ország szeretetét az István, a király rockopera címszerepével nyerte el. Magyarország számos szakmai és közönségdíját magáénak tudhatja. "Az év musical színésze", "Az év könnyűzenei előadója" és "A város kedvence" díjak nyertese. Többszörös aranylemezes előadó. Legnagyobb sikerei a Zikkurat Színpadi Ügynökséghez kötik. Jelenleg számos vidéki színház mellett a Budapesti Operettszínház, a Madách Színház művésze, valamint a Crescendo Music Management™ produkciós cég tulajdonosa és kreatív producere

Hűvösvölgyi Ildikó

Horvai István osztályában végzett a Színház- és Filmművészeti Főiskolán 1975-ben. Pályafutása során játszott többek között Veszprémben, Sopronban és a fővárosi Madách Színházban is. 2004-ben szerződött a Turay Ida Színházhoz. Sokat foglalkoztatott szinkronhang.

Eperjes Károly

Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színművész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja.

Molnár Piroska

1968-ban végzett a Színművészeti Főiskolán. Pályafutása során többek között a kaposvári Csiky Gergely Színház, a Katona József Színház, a Szegedi Nemzeti Színház és a budapesti Nemzeti Színház tagja, valamint számos film nemzetközileg is elismert szereplője. A prózai szerepek mellett számos zenés darab főszereplője is, így például az Ármány és szerelem Millernéje, mely alakításáért 2010-ben elnyerte a színikritikusok Fővárosi Színházi Díját. 2005 óta az Aase-díj kuratóriumának tagja. 2011-ben Nagymama-díjat alapított a legígéretesebb kaposvári fiatal női és férfi színész számára, amelyet évente ítélnek oda. Az elismerést minden évben Csiky Gergely születésnapján, december 8-án adják át. 2012-tól a Thália Színház színművésznője.

Koltai Róbert

Jászai Mari-díjas magyar színművész, filmrendező, érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja

Dívák Produkció

18 éve a budapesti Moulin Rouge színpadán lépett fel elsőként együtt a három csodálatos hangú, irigylésre méltóan szép, csinos, mindíg elegáns művésznő. Három énekesnő, három színésznő, három műsorvezető, három típusú NŐ, három hajszín, három hangszín. Ami azonos bennük a barátságuk ami már 18 éve töretlen.

Stohl András

Jászai Mari-díjas magyar színművész, televíziós és rádiós műsorvezető.