Szólóénekesek, együttesek

Szólóénekesek, együttesek

Csonka András

Magyar színész, műsorvezető, énekes.

Király Viktor

Király Viktor, New Yorkban született. Édesapja, Király Tamás korábban az Universal dobosa és a Color együttes frontembere volt. Édesanyja, Király Gabriella a Cini és a tinik együttes énekesnője. Viktor és ikertestvére, Benjamin a Twinz nevű együttest alapította, majd 2008-ban megnyerte a Megasztár negyedik szériáját. Zenei karrierje folyamatosan fejlődött, és több albumot adott ki. Több szóló- és duettszámával is listás helyezést ért el, és számos díjat nyert, beleértve az „Év Hangja” címet is. A televízióban is aktív volt, részt vett különböző tehetségkutató műsorokban, és műsorvezetőként is szerepelt.

Alee

Alee 2021 októberében feltűnt az X-faktor 10. évadának második válogatójában az „EyEy” című dalával. A „Nincsen gond” című számával történt előadása a táborban bizonyította tehetségét, így a fiúk kategóriájában ByeAlex csapatába került. A fiatal rapper a 10. évad nyertese lett, kiemelkedő teljesítményt nyújtva, és slágerré vált dalai pedig meghódították a zenei listákat és a közönséget.

Ferenczi Kamilla

Az X-faktor 2021 -es szériájának harmadik helyezettje.

Kocsis Paulina

Kocsis Paulina, művésznevén Paulina, 1998. december 2-án született Budapesten. Magyar énekesnő és dalszövegíró. Fiatal kora óta zenével foglalkozott: hatéves korában kezdett zongorázni, majd énekelni, és később dalokat, zenéket is írni. Az X-Faktor tizedik évadában indult, ahol végül második helyezést ért el.

Ruszó Tibi

Ruszó Tibor roma származású magyar énekes. Zenész családból származik, és bár nem kapott hivatalos zenei képzést, már gyermekkorában megmutatkozott énekesi tehetsége. A falujában már kiskorában is fellépett, és nevezetes helyi eseményeken szórakoztatta a közönséget. 2019-ben győztesként került ki az X-Faktor versenyéből, amely számottevő lendületet adott pályafutásának. Azóta saját dalokkal és videóklippekkel jelentkezett, amelyek milliós nézettséget értek el a közönség körében.

Veréb Tamás

Veréb Tamás egy magyar színész és énekes, aki 2016-ban vált igazán ismertté, amikor megnyerte a „Sztárban sztár” című tehetségkutató műsor 4. évadát. Az énekes pályája során számos dalt alkotott és színházi szerepekben is kitűnt.

Takács Nikolas

2010-ben a Magyarországon induló X-Faktorban indult és második helyen végzett. Az X-Faktor révén megjelent az első önálló lemeze „Az első X – 10 dal az élő showból” címmel. Lemeze háromszoros platinalemez lett és az albumlistát vezette. Több további albuma is következett, beleértve a „Be True and Love” és a „In Time” címűeket. Nikolas számos dalban és projektben vett részt, duettezett például Szekeres Adrien és Peter Herold dalokban is. Az évek során több sikeres dal is született tőle, mint például a „Lépéselőny” vagy a „Szép vagy”.

Vastag Tamás

2010-ben ő és testvére, Csaba is jelentkezett az X-Faktorba. Mindketten bejutottak az 50, majd a 12 legjobb közé. 2010. december 4-én Tamásnak párbajoznia kellett a bátyjával, ám a zsűri döntése alapján végül Tamás maradt a műsorban. 2011 őszén Keresztes Ildikó „A démon, aki bennem van” című nagylemezén énekelt együtt az énekesnővel és két másik versenytársával, Király L. Norberttel és Takács Nikolas-szal. 2013-ban részt vett az „A Dal” című műsorban, ahol a „Holnaptól” című dalával bekerült az elődöntőbe, majd a döntőben a 4. helyet érte el. 2014-ben ismét próbálkozott, és a „Miss One Smile” című dalával jutott be az „A Dal” elődöntőjébe. Ebben az évben részt vett a „Sztárban sztár” című műsorban is, ahol a második évadban az 5. helyen végzett. Díjai: 2012 – Transilvanian Music Awards – Az év legjobb magyar videoklipje („Őrizd az álmod” című dal) 2012 – Fonogram díj – Év dala („Őrizd az álmod” című dal)

Caramel

Molnár Ferenc, ismertebb művésznéven „Caramel”, a 2004-es Megasztár 2. versenyben jelentkezett, ahol népszerűvé vált és győztes lett. Az első lemeze, amelyen Megasztár döntőiben énekelt dalai szerepeltek, aranylemez lett. 2006-ban második albuma, „Újrahangolva” jelent meg. A Megasztár 3-ban duettezett, majd önálló lemezeket adott ki, köztük a „Lélekdonor” és „Vízió” című albumokat. Számos televíziós műsorban szerepelt, például a The Voice-ban és Az ének iskolájában. Az Eurovíziós Dalfesztivál magyarországi előválogatójában is részt vett. 2019-ben Fonogram-díjat nyert az „Átutazók” című dalával.

Gáspár Laci

Gáspár Laci, zenész, énekes és televíziós személyiség, jazz-zenekarban énekelt és basszusgitározott. 2004-ben a „Megasztár – Az év hangja” versenyben harmadik helyezett lett, ami nagy népszerűséget hozott neki. Az első albuma „Hagyd meg nekem a dalt” címmel aranylemez lett, majd további sikeres albumokat jelentetett meg. Több televíziós műsorban is szerepelt, mint például „Sztárban sztár”, „A Dal” és „Nyerő páros”. Az „Álarcos énekes” című műsorban is zsűritag volt. Emellett több éven keresztül a „X-Faktor” egyik mentora is volt.

Zoltán Erika

Magyar énekesnő, táncos, producer, szövegíró. 2011 őszén Keresztes Ildikó „A démon, aki bennem van” című nagylemezén énekelt együtt az énekesnővel és két másik versenytársával, Király L. Norberttel és Takács Nikolas-szal. 2013-ban részt vett az „A Dal” című műsorban, ahol a „Holnaptól” című dalával bekerült az elődöntőbe, majd a döntőben a 4. helyet érte el. 2014-ben ismét próbálkozott, és a „Miss One Smile” című dalával jutott be az „A Dal” elődöntőjébe. Ebben az évben részt vett a „Sztárban sztár” című műsorban is, ahol a második évadban az 5. helyen végzett. Díjai: 2012 – Transilvanian Music Awards – Az év legjobb magyar videoklipje („Őrizd az álmod” című dal) 2012 – Fonogram díj – Év dala („Őrizd az álmod” című dal)

Hevesi Tamás

Hevesi Tamás magyar énekes, zenész, zeneszerző és labdarúgóedző. Díjai: Arany Lyra díj (2000) Roland barátság-díj (2000) Pro Urbe díj (2001) Békés Megyei Prima-díj (2016)

Szekeres Adrien

Szekeres Adrien magyar énekesnő, dalszerző. Énekhangja drámai szoprán, háromoktávos terjedelemmel. Elismerések és díjak: 1996 – EMeRTon-díj 1996 – Az év énekesnője 2005 – Jakab Líra díj II. helyezettjének járó elismerés 2005 – Arany Európa Művész díj 2008 – VIVA Cometen Az év énekesnője (jelölés) 2010 – Artisjus-díj

Villányi Andrea „Fresh Andi”

Magyar énekesnő. 2011 őszén Keresztes Ildikó „A démon, aki bennem van” című nagylemezén énekelt együtt az énekesnővel és két másik versenytársával, Király L. Norberttel és Takács Nikolas-szal. 2013-ban részt vett az „A Dal” című műsorban, ahol a „Holnaptól” című dalával bekerült az elődöntőbe, majd a döntőben a 4. helyet érte el. 2014-ben ismét próbálkozott, és a „Miss One Smile” című dalával jutott be az „A Dal” elődöntőjébe. Ebben az évben részt vett a „Sztárban sztár” című műsorban is, ahol a második évadban az 5. helyen végzett. Díjai: 2012 – Transilvanian Music Awards – Az év legjobb magyar videoklipje („Őrizd az álmod” című dal) 2012 – Fonogram díj – Év dala („Őrizd az álmod” című dal)

Desperado feat. Timi

4-szeres arany és 2-szeres platinalemezes zenekar, 2023-tól Timi csatlakozott a zenekarhoz frontemberként.

Vastag Csaba

Háromszoros Fonogram díjas előadó. 3 szólólemeze jelent meg. Elismerések és díjak: 1996 – EMeRTon-díj 1996 – Az év énekesnője 2005 – Jakab Líra díj II. helyezettjének járó elismerés 2005 – Arany Európa Művész díj 2008 – VIVA Cometen Az év énekesnője (jelölés) 2010 – Artisjus-díj

Tabáni István

Fonogram díjas magyar énekes, dalszerző, festőművész, grafikus, a Csillag születik című tehetségkutató műsor második szériájának győztese. 2011 őszén Keresztes Ildikó „A démon, aki bennem van” című nagylemezén énekelt együtt az énekesnővel és két másik versenytársával, Király L. Norberttel és Takács Nikolas-szal. 2013-ban részt vett az „A Dal” című műsorban, ahol a „Holnaptól” című dalával bekerült az elődöntőbe, majd a döntőben a 4. helyet érte el. 2014-ben ismét próbálkozott, és a „Miss One Smile” című dalával jutott be az „A Dal” elődöntőjébe. Ebben az évben részt vett a „Sztárban sztár” című műsorban is, ahol a második évadban az 5. helyen végzett. Díjai: 2012 – Transilvanian Music Awards – Az év legjobb magyar videoklipje („Őrizd az álmod” című dal) 2012 – Fonogram díj – Év dala („Őrizd az álmod” című dal)

Szinetár Dóra

Szinetár Dóra Jászai Mari-díjas magyar színésznő, énekesnő.

Irigy Hónaljmirigy

Nyolctagú magyar könnyűzenei együttes, mely zenei paródiáiról és ezek közé szervezett humoros tévéműsorairól ismert. Fonogram- és Arany Zsiráf-díjat is nyertek. Elismerések és díjak: 1996 – EMeRTon-díj 1996 – Az év énekesnője 2005 – Jakab Líra díj II. helyezettjének járó elismerés 2005 – Arany Európa Művész díj 2008 – VIVA Cometen Az év énekesnője (jelölés) 2010 – Artisjus-díj

St. Martin

St. Martin zeneszerző, zenész, előadóművész, szaxofon- és pánsípművész. Huszonnégy önálló nagylemeze jelent meg.

Tóth Vera

Tóth Vera magyar énekesnő. Díjak: „Év hangja” (2004) Bravo Otto-díj (2005) Miniszteri Elismerő Oklevél (2005)[2] Artisjus-díj (2008) Magyar Toleranciadíj

Keresztes Ildikó

Keresztes Ildikó Máté Péter-díjas magyar énekesnő, színésznő, előadóművész, a Soproni Petőfi Színház örökös tagja. Elismerések és díjak: 1996 – EMeRTon-díj 1996 – Az év énekesnője 2005 – Jakab Líra díj II. helyezettjének járó elismerés 2005 – Arany Európa Művész díj 2008 – VIVA Cometen Az év énekesnője (jelölés) 2010 – Artisjus-díj

Bereczki Zoltán

Bereczki Zoltán EMeRTon-díjas magyar színész, énekes, zenei producer.

Animal Cannibals

Az Animal Cannibals Máté Péter-díjas magyar rap/hiphop csapat, a stílus egyik magyarországi előfutáraként is szokták őket nevezni.

Szabó Ádám

Szabó Ádám zenész, énekes, harmonikás, a 2011-es Csillag születik második helyezettje, a 2014-es X-Faktor ötödik helyezettje, az Eurovíziós Dalfesztiválok magyarországi előválogatóinak résztvevője 2013-ban, 2015-ben és 2017-ben, valamint a Sztárban sztár hetedik évadának a nyertese.

Dolhai Attila

Dolhai Attila Jászai Mari-díjas magyar színész, musicalénekes, operetténekes, érdemes művész.

Bon-Bon

A Bon-Bon 1995 májusában alakult, pop-rockot játszó magyar könnyűzenei együttes. Alapító tagjai Szolnoki Péter és Török Tamás.

Szandi

13 évesen a legfiatalabb magyar előadóként platinalemezt kapott ! 34 éve van az énekesi pályán.

Janicsák Veca

Fonogram-díjas magyar énekesnő. Édesapja Janicsák István előadóművész, zenész, dalszövegíró.

Kökény Attila

2010 legjobb férfihangja, a Megasztár 5. szériájában vált ismertté.

Pál Dénes

Magyar énekes, előadó. A 2012-es The Voice – Magyarország hangja és a 2014-es Sztárban sztár nyertese.

Kovács Kati

Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas magyar előadóművész, énekesnő, dalszövegíró, színésznő.

Csonka András

Magyar színész, műsorvezető, énekes.

Tolvai Reni

Magyar énekesnő, és színésznő a 2009/2010-es Megasztár 5 győztese.

Azonnali ajánlatkérés: +36 30 421 1144

Sztárfellépők közvetítése rendezvényre

Válassza rendezvényére kedvenc együttesét, előadóját. Mindig naprakész információkkal segítjük munkáját!

Különlegességek, kiegészítő programok

Gyerek-előadásoktól, látványos showműsorokon át az ízléses beszélgetős eseményekig minden, ami felmerülhet a rendezvény hangulatának, élményének emelésére.

 

Precíz üzletmenet

Magasan automatizált rendszerek, és aktív partneri kapcsolattartás segítségével pehelykönnyűvé tesszük a koncertszervezés minden szegmensét.

 

Keress, hogy segíthessünk!