Tilinger Attila

1988-1996-ig a nagyatádi Bárdos Lajos Általános Iskola zenei tagozatos tanulója, valamint a többszörös országos és európai versenyeken aranyérmes kórus szólistája. Dombóváron a cukrász szakma elvégzése (2000 – 516.sz. Ipari Szakképző Iskola, Bujáki Cukrászda) után a nagyatádi Szakképző Iskolában érettségizett jeles eredménnyel 2002-ben.

2002-ben egy országos tehetségkutató műsor győzteseként kezdte meg televíziós tevékenységét műsorvezető – producerként a Budapest Televíziónál. 2007-től a Hálózat Televízióval kötött szerződést a “Házibuli Attilával” című zenei műsorral. 2011-ben egy évig a Nóta TV műsorvezető-producere, még szintén ebben az évben producerként egy éven át az Echo TV-nél dolgozott. 2012. január 1-től az RTL Group televíziós csatornáin látható népszerű műsora a Muzsika Tv, illetve a RTL+ csatornáin. Műsorait hetente több mint 300 000 néző kíséri figyelemmel, ezzel a kábelcsatornák egyik kiemelkedő műsora. Zenei producerként 2010 óta a Magic of Music popformáció, majd 2014 óta a Megasztár ezüstérmesének, Fekete Dávidnak a producer – managere.

2014-től a Strong Record Hanglemezkiadó művészeti igazgatója. 2014 szeptemberétől műsorát az RTL Klub is sugározza. Ez Tilinger Attila pályafutásának eddigi csúcsa, és a hatodik televíziós csatorna, amelyen dolgozik.

Ajánlatkérés:

  Név *

  Megrendelő szerv (cég) neve

  Az Ön mobiltelefonszáma *

  Az Ön e-mail címe *

  A tervezett rendezvény jellege *

  Milyen előadóra/zenekarra, vagy egyéb műsorra kér ajánlatot?

  Milyen alternatív előadót/zenekart, vagy egyéb műsort kér ha az első választása foglalt?

  Rendezvény helyszíne (Településnév)

  Rendezvény időpontja (dátum)*

  Műsor kezdete *

  Műsor időtartama *

  Egyéb fontos megjegyzés

  Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót: